Nuna Epona Consulten

Consulten

Bij de natuurgeneeskundige behandelmethoden en therapieën van Nuna Epona wordt een holistische visie gehanteerd, belangrijk voor een evenwichtige balans tussen fysiek, mentaal en energetisch. Toch kan er een disbalans ontstaan en laat het dier dit zien door een verandering in gedrag en/of fysieke klachten. Mijn consulten zijn erop gericht om de oorzaak van de klacht(en) te achterhalen. Via een uitgebreid gesprek met jou als eigenaar probeer ik zoveel mogelijk over jouw dier te weten te komen.

Voor de consulten wordt veel tijd vrijgemaakt

Tijdens onze consulten duik ik in het verleden, eventuele incidenten, medische achtergrond, voeding, gedrag en het nu. Om de stressfactoren zoveel mogelijk te beperken vindt het consult het liefste plaats in de vertrouwde omgeving van het dier. Zo krijg ik ook inzichten over de interactie tussen eigenaar, gezinsleden en eventueel andere dieren in het huis en de omgeving.

Na het gesprek vindt het fysieke en energetisch onderzoek plaats en zal het dier worden doorgemeten met de connectie-sensor en/of lecher- antenne. Als alle informatie is verzameld geef ik een conclusie en advies. Uiteraard ga ik met de eigenaar in overleg welke behandeling het beste geschikt is voor het dier en of dit voor de eigenaar, de gezinsleden en eventueel opvang uitvoerbaar is.

Het eerste consult, ook wel intake genoemd, duurt een uur tot 90 minuten en zal afhankelijk van het behandeladvies gevolgd worden door één of meerdere vervolgconsulten.

Online consulten

Door de covid-19 pandemie is de vraag naar online consulten toegenomen. Ook hier kan ik wat voor je betekenen. Ik ontvang dan van tevoren graag een of meerdere foto’s of een filmpje van jouw dier. Je zal als eigenaar dan gevraagd worden om een aantal handelingen uit te voeren bij jouw dier. Door energetisch contact te maken met het dier kan ik ook veel informatie verzamelen. Online kunnen wij dan het gesprek voeren met behulp van teams, zoom, facetime of whatsapp.

Waarvoor kunt u bij Nuna Epona allemaal terecht:

  • Aromatherapie
  • Bachbloesemtherapie / Celzouten
  • Mycotherapie (medicinale paddenstoelen)
  • Voedingsadviezen hond, kat
  • Trauma verwerking door middel van Acces tool, genaamd Trifold sequency systems – APK

Let wel: Bij acute klachten verzoek ik je direct contact op te nemen met de dierenarts. Vaccineren en het uitvoeren van medische ingrepen is bij Nuna Epona niet mogelijk. Als veterinair natuurgeneeskundig therapeut ben ik weliswaar medisch onderlegd, maar ik ben geen dierenarts.

Losse prijzen

– Intake ± 90 min € 125,- *
– Vervolgconsult € 85,-*
– Voedingsconsult € 125,- 

*< 20 km rondom Maarssen geen reiskosten / > 20 km vanaf Maarssen € 0,24 per km

Pakket prijzen